ACTUALITAT

El Banc de Tumors Torna A Participar En El Curs Teorico-Pràctic Intensiu de Biologia i Patologia Moleculars per a Metges

L'equip del Banc de Tumors del Biobanc de l'HCB-IDIBAPS ha participat en el VIII Curs Teoric-Pràctic Intensiu de Biologia i Patologia Molecular per a Metges, coordinant dues de les Sessions Pràctiques del Curs.

El gran desenvolupament de les tècniques de biologia molecular i la seva aplicació a l'estudi de la patologia humana requereix que els professionals de la salut, especialment aquells relacionats amb la patologia neoplàsica, disposin d'uns mínims coneixements sobre aquest tipus de tecnologies que els permeti interpretar els seus resultats i plantejar les seves pròpies línies diagnòstiques i de recerca.

El Banc de Tumors s'ha encarregat de dos de les sessions pràctiques del curs, en les quals els alumnes han après a usar l'equip de fabricació de "Tissue Microarrays"(TMAs) i el microdisector làser LMD7000. Addicionalment, han rebut formació sobre l'ús de mostres humanes i el paper dels Biobancs en la recerca biomèdica.

Per més informació sobre el curs o per futures inscripcions, contactar amb:

Raquel Bermudo Gascón, PhD 

Responsable técnica

Banco de Tumores - Biobanc (IDIBAPS)

CEK (Centre Esther Koplowitz)

c/Rosselló, 153 planta -1, 08036 Barcelona

Tel.: +34 93 2275400 ext 4520

raquel.bermudo@idibaps.org

Pedro Luis Fernandez, Dr

Jefe de Sección

Anatomía Patológica

Centro Biomédico- Hospital Clínico

C/ Villarroel, 170 • 08036 Barcelona

Tel.: +34 9322754550

plfernan@clinic.ub.es



Cofinançat per: